Home Coaching Lia Breg Contact / Route Training
Lia Breg consultancy Hoorneweg 16D 3881 NK  Koudhoorn ( Gem. Putten ) Tel. 0577 - 460548 Mob. 06 - 43902964
Praktijk voor innerlijk leiderschap
Om te lezen
Conflicten, daar kun je wat mee!
   Wil jij.. Vanuit in- en overzicht  spanningsvolle situaties tegemoet kunnen treden?           Op een gelijkwaardige wijze je belangen behartigen? Doorkrijgen hoe je onbedoeld in een conflictsituatie belandt? Wat zijn je valkuilen? Effectief leren omgaan met in jouw ogen onredelijk gedrag? Onderscheid leren maken tussen belangen-, normen-, waarden- en machtsconflicten? Communicatieve vaardigheden ontwikkelen om constructief met elkaar in gesprek te blijven?        Een actieve bijdrage leveren aan de sfeer op de afdeling? Weten welke kwaliteiten je kunt inzetten? In een kleine groep ván en mét elkaar leren over voor ieder herkenbare situaties?    
 Een training op maat voor  ieder die:
   vanuit inzicht en overzicht    wil kunnen handelen in    spanningsvolle situaties.
     Lees:  Over Moeten en Willen
Alle opgedane ervaringen kunnen gemakkelijk worden toegepast in ieders werk- en/of privé-situatie.
  Dan past deze training bij jou. We werken vanuit het persepctief Van Moeten naar Willen. Dit betekent dat we gedragsmatig aansluiten bij de belemmeringen die elke deelnemer ervaart. Van daar uit ontdekken we de kwaliteiten die daarin besloten liggen. Dit brengt als vanzelf een transformatie op gang.
Ter informatie De training bestaat uit een intake-gesprek, vijf groepsbijeenkomsten en vijf tussentijdse individuele sessies. Tijdens deze sessies verbinden we hetgeen tijdens de traininsdagen aan de orde is gekomen aan de persoonlijke leervragen. We maken gebruik van  video-feedback. De groepsgrootte bestaat uit maximaal zes personen. Start: bij voldoende deelname.
   een actieve bijdrage wil leveren    aan het ontwikkelingsproces    van het team waarmee je werkt.
De theorie wordt je tijdens de training aagereikt.
Boosheid
B
Boosheid Van boosheid tot irritatie Ik ken ze allemaal Ben voorzichtig in relaties Ontaard al gauw in een schandaal Boosheid is me meegegeven Houdt die liever in Schaadt relaties voor het leven Maak het anderen naar de zin Boosheid is bovendien Niet wat bij me past Als ik iets niet wil Zeg ik het met een brede lach Dat onwapent, is heel veilig Niet te kwetsen is mijn doel Die opdracht is voor mij heilig Toch frustratie wat ik voel Ik verlang zo naar de vrijheid Even helemaal los te gaan In fantasie geeft me dit blijheid Maar ik durf het echt niet aan Hoe bewaak ik dan mijn grenzen Zorg ik voor mijn veiligheid Blijf ik aardig tegen mensen Kan ik dat in één stroom kwijt Bezie je kracht vanuit het heden Neem je waarden serieus Waar worden grenzen overschreden Deze kennen geeft een keus Zo wordt boosheid iets dat werkt Hoeft niet teleiden tot conflict Je relaties juist versterkt Ieder laten weten, zo ben ik